Ziyaret ile ilgili Başkan Güngör sosyal medya hesablarından yayımladığı mesajda: "Çevre ve Şehircilik Bakanımız Murat KURUM’u ziyaret ederek Bakanlığımızın desteği ile şehrimize yapılacak yatırımlar hakkında bilgi arz ederek istişarelerde bulunduk."-dedi.
TEKKE İLE İLGİLİ MÜJDE - 550 KONUTUN MÜJDESİNİ ALDIK
Bakan Kurum’dan Tekke Kentsel Dönüşüm projesi kapsamında Kurtlar ve Saçaklızade mahallelerinde 550 konutun ihalesi ile ilgili müjdeli haberi alan Başkan Güngör: "Sayın Bakanımız Murat Kurum’dan Tekke Kentsel Dönüşüm projesi kapsamında Kurtlar ve Saçaklızade mahallelerimizde toplam 550 konutun Ekim ayının ilk haftasında ihale yapılacağı müjdesini aldık. Şehrimize Hayırlı Olsun."-dedi.
Kaynak: Özel Haber
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.