Aslen Uzunoluk mahallesinden merhum Hacı Mehmet Sular’ın Eşi, Şemsettin Sular, Nevzat Sular, Mustafa Sular, Kahramanmaraş Özel Sular Vatan ve Özel Hayat Hastanesi yönetim kurulu başkanı Kurtuluş Sular Ve Hasan Sular’ın Anneleri Fatma Sular (88) vefat etti.
Kahramanmaraş’ın tanınmış ailelerinden Sular ailesinin Anneleri Fatma Sular tedavi gördüğü Kahramanmaraş Özel Sular Vatan Hastanesinde yaşamını yitirdi.
Merhumenin cenazesi ailesi akrabaları ve sevenleri tarafından Şeyhadil mezarlığında toprağa verildi.
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.